Om oss

På bara några år har vi vuxit fram som en av Nordens ledande leverantörer av kosttillskott.

Hemligheten är ett professionellt starkt team, bestående av starka resurser inom hälso- och råvaruforskning, marknadsföring, produktutveckling och e-commerce.

Vitamail är verksamt i Norge, Sverige, Danmark och Finland, med huvudkontor i Oslo.

Våra rutiner

Råvaror som uppfyller krav från GMP

Alla våra kosttillskott är producerade i enlighet med Good Manufacturing Practice (GMP) – en internationell standard som säkerställer att varor produceras och kontrolleras enligt mycket strikta kvalitetskrav.

Extra kvalitetssäkerhet med analyser från tredje parter

Alla våra produkter kontrolleras och analyseras av en oberoende tredjepart som har i uppgift att kontrollera att ingredienserna i produkten är av hög kvalitet, och att kvantiteten överensstämmer med innehållsförteckningen.

Prisvinnande kundtjänst

Vitamail har vunnit kundservicepriset “Bäst i test” fyra gånger. Senast i kategorin Näthandel, 2020. Våra duktiga kundbehandlare svarar mer än gärna på alla dina frågor, och hittar den bästa lösningen för dig.

“Vi arbetar alltid för bra lösningar.”

Vision och värderingar

Vi är ett ungt företag med platt struktur och stor genomförandeförmåga. Men vi har några grundläggande värderingar för hur vi jobbar dagligen:

Vi är nyfikna

Forskningen står aldrig stilla. Det digitala landskapet förändras hela tiden. Därför är vi också angelägna om att lära oss nya saker och ska ligga på toppen av inlärningskurvan, för att få ut de bästa produkterna på marknaden.

Vi bryr oss

Vi vill förbättra människors hälsa och vardagsliv. Det betyder också att vi bryr oss om våra kunder, visar dem respekt och förståelse, och erbjuder en hög servicenivå.

Vi är måna om hälsan – på alla sätt

Vi arbetar alltid för hälsosamma lösningar, oavsett om det gäller våra produkter, arbetsmiljön eller produktion.