Så utvecklar vi våra produkter

Vitamail utvecklar och säljer starka varumärken inom de största hälsokategorierna som muskler och leder, viktkontroll och övergångsålder.

Detta är vad vi är intresserade av:

Kvalitet, innovation och trygghet.

  1. Baserat på forskning: Vi kombinerar naturliga råvaror med aktiva ingredienser som har visat resultat i ett brett spektrum av forskningsstudier och sammanställer dem på innovativa sätt. Allt vi gör är baserat på forskning.
  2. Råvaror av högsta kvalitet: Vi sätter mycket höga krav på färskhet och hållbar produktion. Alla råvaror utfärdas med ett analyscertifikat som efterkontrolleras.
  3. Trygg och naturlig produktion: Alla kosttillskott produceras enligt riktlinjer från European Food Safety Authority (EFSA) och Livsmedelsverket, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Extra kvalitetssäkerhet: Alla färdigproducerade varor skickas till Eurofins (ett av världens ledande analysföretag) för ytterligare kvalitetskontroll.

Färskhet är avgörande när det gäller kosttillskott och dess effekter. För att säkerställa kvaliteten och färskheten i våra produkter skickas de därför direkt hem till dig.

Vi kombinerar kosttillskott och näthandel för effektiva och alltid tillgängliga varumärken.”