Nytt kosttillskott för kvinnors hälsa

Vitamail lanserar nu en helt ny kvinnoprodukt med effekt på hormonbalans, sexuell hälsa samt fysiskt och psykiskt välbefinnande.

– Kvinnor har flera unika utmaningar kopplat till sin hälsa och vi har under lång tid arbetat med att ta fram en kvinnoprodukt som löser dessa utmaningar, säger produkt- och logistikchef Mari Olsen Solem.

Mari Olsen Solem

För balans i kroppen

Resultatet av denna utvecklingsprocessen är 4Her. Ett dagligt kosttillskott som innehåller fyra aktiva näringsämnen, plus viktiga vitaminer med effekt på hormonnivåer, energi, vitalitet och sexuell hälsa.

– Målet med 4Her är att sätta stopp för hormonella ändringar och faser som påverkar vår vardag negativt, säger Olsen Solem, och berättar att innehållet i 4Her är en effektiv sammansättning ingredienser, med målet att bidra till ökad livskvalitet för många kvinnor.

Väldigt god start

4Her lanserades på den nordiska marknaden i början av 2022, och har redan blivit ett av Vitamails mest sålda kosttillskott.

– Så vi har helt klart träffat på ett stort behov, berättar Olsen Solem, som också är väldigt spänd på att följa feedbacken från kunder om effekten av detta nya kosttillskott.

Du kan läsa mer om 4Her här.